Käyttöehdot

 

 

Yleistä

Bluumis.fi on Bluumis Oy:n ylläpitämä viherkasvien verkkokauppa ja se sijaitsee osoitteessa

Bluumis Oy
Kuortaneenkatu 2
00560 Helsinki.Tilaaminen

Tilatessasi sinun on annettava meille tarvittavat tiedot tilausta varten, olla vähintään 18 vuotias ja olla käyttämäsi pankki- tai luottokortin omistaja. Kun teet tilauksen, saat tilauksestasi kuitin ja siinä luetellaan tilaamasi tuotteet. Lähettämämme tilausvahvistus vahvistaa kaupan syntymisen. Suosittelemme säilyttämään tilausvahvistuksen mahdollista myöhempää käyttöä varten.

Tilauksen peruuttaminen

Pidätämme oikeuden hylätä tai peruuttaa tilauksesi milloin tahansa tietyistä syistä, mukaan lukien mutta ei rajoittuen seuraaviin:

  • Tavaroiden saatavuus
  • Virhe tuotekuvauksessa tai hinnassa
  • Virhe tilauksessasi

Pidätämme oikeuden hylätä tai peruuttaa tilauksesi myös, jos tapauksessa epäillään petosta tai luvatonta tai laitonta tapahtumaa.

Tilauksesi peruutusoikeudet

Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ota meihin ensiksi yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@bluumis.fi ja anna lyhyt syy palautukseen, jotta voimme parantaa asiakaspalveluamme. Saat vastauksena yksityiskohtaiset ohjeet tuotteen palauttamiseen.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikunnossa sekä alkuperäisessä paketissaan. Sinun tulee maksaa palautuskulut eikä niitä palauteta, ellei kyseessä ole hyväksytty reklamaatio. Palautamme tuotteen ostohinnan mahdollisimman pian palautuksen saavuttua käyttäen alkuperäisessä maksussa käytettyä maksutapaa. Jos et ota meihin yhteyttä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, pidätämme oikeuden vastaanottaa ​​palautuksia. Tilauksen noutamatta jättäminen ei ole sama kuin palautus. Veloitamme kustannukset, jotka aiheutuvat paketeista, joita ei ole noudettu.

Vastuunrajoitus

Kaikki verkkokaupassa oleva sisältö tarjotaan sellaisenaan. Pyrimme esittämään verkkokaupassa ajantasaiset ja kattavat tuotetiedot, mutta emme anna takuuta tietojen oikeellisuudesta. Tuotteiden kuvat ovat esimerkinomaisia ja värit saattavat toistua erilaisina elektronisten laitteiden ruuduilla. Huomioi myös, että nämä ehdot eivät kuitenkaan rajoita oikeuksiasi kuluttajana. Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää tietoja ja korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.


Hinnasto

Verkkokaupassa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Toimituskulut vaihtelevat tilattujen tuotteiden ja toimituspaikan perusteella.

Pidätämme oikeuden tarkistaa hintoja milloin tahansa ennen tilauksen hyväksymistä. Voimme
 tarkistaa noteerattuja hintoja tilauksen hyväksymisen jälkeen, jos valtion toimenpiteiden, tullien vaihtelun, korotettujen toimituskulujen, korkeampien valuuttakurssikustannusten ja muiden yhtiöön vaikuttamattomien asioiden vuoksi tapahtumiin vaikuttavien tapahtumien vuoksi. Tässä tapauksessa sinulla on myös oikeus peruuttaa tilauksesi.


Maksaminen

Kaikki ostetut tavarat maksetaan kertamaksulla. Maksu voidaan suorittaa eri käytettävissä olevilla maksutavoilla, kuten Visa, MasterCard, Affinity Card, American Express -kortit tai verkkomaksutavat (esimerkiksi PayPal).

Maksukortit (luottokortit tai pankkikortit) on tarkistettava ja korttisi myöntäjä on valtuuttanut ne. Jos emme saa vaadittua valtuutusta, emme ole vastuussa tilauksesi viivästymisestä tai toimittamatta jättämisestä.

Verkkopankkimaksut hoitaa Checkout Finland Oy. Niiden käyttöehdot löytyvät täältä https://www.checkout.fi/ehdot-ja-sopimukset/maksuehdot 


Muutokset näihin käyttöehtoihin

Pidätämme oikeuden muuttaa tai korvata näitä ehtoja. Jos sinulla on kysyttävää käyttöehdoistamme, otathan meihin yhteyttä sähköpostilla: info@bluumis.fi.

 

Bluumis, 13.9.2021

×