Vaihto & palautus

Tilauksen palauttaminen

Jos et ole tyytyväinen tilaukseesi, sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Ota meihin ensiksi yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@bluumis.fi ja anna lyhyt syy palautukseen. Saat vastauksena yksityiskohtaiset ohjeet tuotteen palauttamiseen.


Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikunnossa sekä alkuperäisessä paketissaan. Sinun tulee maksaa palautuskulut eikä niitä palauteta, ellei kyseessä ole hyväksytty reklamaatio. Palautamme tuotteen ostohinnan mahdollisimman pian palautuksen saavuttua käyttäen alkuperäisessä maksussa käytettyä maksutapaa.

Palautuslähetys

Tuotteen palauttamiseksi tulee käyttää toimittajan palautusjärjestelmää. Tuotteen tilauksen yhteydessä sama toimittaja on toimittanut myös ohjeet tuotteen mahdollista palautusta varten. Palautuksesta aiheutuvia kuluja ei hyvitetä.

Palautuksen voi toimittaa itse myös osoitteeseen

Bluumis
Kuortaneenkatu 2, 00560 Helsinki.

Myöhästyneet tai puuttuvat hyvitykset


Huomaathan, että hyvityksen kirjautuminen voi viedä 3-10 pankkipäivää. Jos et ole tämän ajan jälkeen saanut hyvitystä, otathan yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, mikäli teit ostoksen luottokortilla. 

Muissa tapauksissa, otathan meihin yhteyttä sähköpostitse info@bluumis.fi.

 

×