Usein kysyttyä

Mihin kaikkialle toimitatte kasveja?

Tarjoamme kotiintoimituksia pääkaupunkiseudulla, johon kuuluvat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen.


Miten kasvien kotiintoimitus onnistuu?

Pyrimme varmistamaan, että kasvit saapuvat terveinä ja hyväkuntoisina kotiisi. Suojaamme kasvit kuljetusta varten huolellisesti ja otamme huomioon ympäristötekijät. Lähettimme huolehtivat turvallisesta kotiinkuljetuksesta, jotta voit nauttia kasveistasi moitteettomassa kunnossa.


Milloin kasvini toimitetaan?

Kotiintoimitus on nopea ja turvallinen valinta. Toimitusaika leikkokukille on noin 1-3 arkipäivää ja viherkasveille 1-6 arkipäivää. Otathan kuitenkin huomioon, että välillä tilaustilanteemme voi ruuhkaantua, etenkin loma- ja pyhäpäivinä, jolloin toimituksissamme saattaa olla ruuhkaa. Saat puhelimeesi tiedon toimituksesta etukäteen.


Selviytyvätkö kasvit varmasti kotiympäristössäni?

Kasvivalikoimamme on huolella valittu niin, että kasvit menestyvät moninaisissa ympäristöissä. Voit valita laajasta valikoimastamme juuri sinulle sopivimmat kasvit.


Mitä etua on ostaa kasvit verkkokaupasta eikä noutaa niitä suoraan kaupasta?

Kotiintoimitus on vaivaton vaihtoehto. Voit odottaa mukavasti kotona ja seurata puhelimestasi, kun kasvi saapuu suoraan ovellesi. Me varmistamme, että kasvit saapuvat terveinä ja hyväkuntoisina.


Viherkasvien onnellisuustakuu

Olemme ylpeitä tarjotuista viherkasveistamme ja haluamme taata, että voit tehdä ostoksesi huolettomasti. Myönnämme kaikille viherkasveillemme onnellisuustakuun. Tavoitteenamme on tarjota terveitä kasveja, ja takuumme tukee tätä pyrkimystä. Voit tehdä valintoja luottavaisin mielin, ja mikäli kasvi ei vastaa odotuksia, olemme täällä auttamassa.

Takuumme ei kata kasvien hoitoon liittyviä tekijöitä, kuten kastelua, valoa tai värää kasvualustaa. Tämä takuu on voimassa ainoastaan tapauksissa, joissa kasvi on selvästi viallinen tai virheellinen.

Muista säilyttää ostokuitti takuuta varten. Jos sinulla on kysyttävää takuusta tai haluat tehdä takuukorvausvaatimuksen, ole yhteydessä meihin. Pyrimme tekemään viherkasvien hankinnasta ja kasvattamisesta mahdollisimman miellyttävän kokemuksen sinulle.


Mikä on Bluumis?

Bluumis on kotimainen onnellisten kasvien verkkokauppa. Teemme viherkasvien ostamisen, kotiinkuljetuksen ja kasvattamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja mukavaksi.

 

Kuinka toimituskulut lasketaan?

Toimituskulut määräytyvät tilauksen painon ja tilavuuden perusteella. Toimituskuluja ei palauteta.


Mitä teen, jos olen antanut väärän sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron?

Ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa info@bluumis.fi, niin autamme korjaamaan tiedot oikeiksi.


Voinko noutaa verkkokaupan tilauksen myymälästä?

Tällä hetkellä olemme ainoastaan viherkasvien verkkokauppa.


Muutin mieleni ja haluan perua tilauksen. Mitä teen?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen info@bluumis.fi mahdollisimman pian, niin voimme yrittää perua tilauksen, jos se on vielä mahdollista. Jos kasvit ja tuotteet ovat jo valmiina pakattuna lähtöä varten, peruminen ei enää onnistu, ja tilaus lähetetään matkaan.

×